Lähde mukaan Eskolaan!

Monipalvelukeskus -hanke järjestää tutustumismatkan Eskolan Kyläpalvelu Osakeyhtiöön ja Eskolan kyläyhdistyksen hallinnoimaan Palveleva Yhteisö -hankkeeseen torstaina 13.10. Palveleva Yhteisö kehittää kylän olemassa olevia ja tulevia lähipalveluita. Toiminnassa käytetään kylätoiminnan Green Care -toimintamallia ja hyödynnetään yhteiskunnallista yrittäjyyttä.

Eskolan vireä teollisuuskylä sijaitsee Keski-Pohjanmaalla. Eskolan kehittämisestä vastaavat kylän n. 400 asukasta, jotka ovat perustaneet etujansa ajamaan Eskolan kyläyhdistys ry:n. Eskolan kylän tunnuksena on lause “Elävästi eteenpäin” ja kylää voisi kuvata myös sanoilla “Kylä jolla on luonnetta”.

Eskolan vireä teollisuuskylä sijaitsee Keski-Pohjanmaalla. Eskolan kehittämisestä vastaavat kylän n. 400 asukasta, jotka ovat perustaneet etujansa ajamaan Eskolan kyläyhdistys ry:n. Eskolan kylän tunnuksena on lause “Elävästi eteenpäin” ja kylää voisi kuvata myös sanoilla “Kylä jolla on luonnetta”.

Monipalvelukeskus -hankkeen pilottikohteena on Luoma-ahon kylä Alajärvellä. Tällä tutustumismatkalla on tarkoitus kartoittaa millaisia palveluja Eskolassa on saatu aikaan ja pohtia voisiko Eskolassa hyväksi koettuja palvelutuotantomalleja ja -käytänteitä tuoda käytäntöön myös Etelä-Pohjanmaalle.

Lähtö to 13.10. klo 9 Alajärvi, Hoiskontie 25 ja paluu noin 16:30. Tutustumismatka on osallistujille maksuton ja avoin kaikille asiasta kiinnostuneille, ruokailu omakustenteinen.

Ilmoittautumiset 30.9. mennessä:
Kai Hannulabacka 
050-5446805 tai  
kai.hannulabacka@japo.fi