Markku Heikkinen kyläelokuvafestivaaleille

Luoma-ahon Nuorisoseuralla järjestetään IV valtakunnallinen kyläelokuvafestivaali lauantaina 29.10. klo 15 alkaen.

Markku Heikkinen tulee lokakuun lopulla Alajärven Luoma-ahon kyläelokuvafestivaaleille kertomaan elokuvistaan ja niiden tekemisestä. Lisäksi hän tulee toimimaan  tämän vuoden lyhytelokuvakilpailun päätuomarina. Dokumenttiohjaaja ja radiotoimittaja Markku Heikkinen on kasvanut Kainuussa ja valmistunut taiteen maisteriksi Taideteollisen korkeakoulun elokuvataiteen osastolta. Hän on toiminut freelancer-radiotoimittajana Ylen kanavilla vuodesta 1986 alkaen ja dokumenttielokuvia hän on ohjannut vuodesta 1993. Heikkisen viimeaikaisista töistä mainittakoon suuren suosion saavuttanut Talvivaaran miehet -dokumentti.

Lapsille alkaa ohjelma Luoma-ahon koululla jo klo 14:00 jolloin perheen pienimmät ja miksei vähän isommatkin pääsevät nauttimaan Pikku Aasin Nukketeatterin esityksestä.

Oman kylän elokuva esitetään kilpailutöiden jälkeen ja sen on koostanut Hannu Luoma-aho. Tässä traileri tulevasta!

https://www.youtube.com/watch?v=ysG8U4yDEu0