Vuosikokouksesta poimittua

28.3.2018 pidetyssä vuosikokouksessa käytiin läpi edellisen vuoden toimintaa ja suunniteltiin loppuvuotta. Ponnistukset uuden kylätalon aikaansaamiseksi tulevat viemään eniten aikaa ja voimavaroja tämän vuoden toiminnassa. ELY:n ensimmäisessä käsittelyssä hankkeelle on näytetty vihreää valoa ja seuraavaksi asiaa viedään eteenpäin Alajärven kaupungin päätöselimissä. Jäsenmaksun suuruus pidettiin ennallaan eli se on 10 euroa. Viime vuonna jäsenmaksun maksaneita oli 78 kappaletta. Tänä vuonna toivotaan että mahdollisimman moni kyläläinen ja kesäasukas maksaisi jäsenmaksunsa jotta jäsenmäärä saataisiin yli 100:n niinkuin se on joskus aikaisemmin ollutkin.

Kyläyhdistyksessä ei tapahtunut suuria muutoksia. Puheenjohtajan 2 vuotiskauden päätyttyä valittiin uudeksi puheenjohtajaksi Sirkka Rajala.  Uutena hallitukseen valittiin Sara Ojajärvi.

Hallitus valitsee seuraavassa järjestäytymiskokouksessaan keskuudestaan yhdistykselle varapuheenjohtajan ja sihteerin.