Kylässä tapahtuu

Jouluaskartelukurssi 17.11.2018 klo 13-15. Koti kylään -hanke järjestää Luoma-ahon moduulikoululla yhteistyössä Luoma-ahon kyläyhdistyksen ja senioreiden kanssa jouluaskartelukurssin. Kurssilla valmistetaan luonnonmateriaaleista pieniä sisustusesineitä. Ohjaajina kurssilla toimivat Jamin Kurejoen yksikön kansainväliset opiskelijat. Opetuskieli on suomi. Kurssi on maksuton ja sinne voivat osallistua kaikenikäiset Luoma-aholla asuvat vauvasta vaariin.

Leivontatapahtuma 1.12.2018 klo 13-15. Koti kylään -hanke järjestää Luoma-ahon moduulikoululla yhteistyössä Luoma-ahon kyläyhdistyksen, senioreiden ja Jamin kansainvälisten opiskelijoiden kanssa leivontatapahtuman. Tapahtumaan voivat osallistua kaikenikäiset Luoma-aholla asuvat vauvasta vaariin. Tapahtumassa valmistettuja leivonnaisia on tarkoitus myydä joulumarkkinoilla.

Joulumarkkinat 2.12.2018 klo 12-15. Koti kylään -hanke järjestää Luoma-ahon moduulikoululla yhteistyössä Luoma-ahon kyläyhdistyksen, senioreiden ja Jamin kansainvälisten opiskelijoiden kanssa joulumarkkinat. Tapahtumassa Jamin kansainväliset opiskelijat myyvät itse valmistamiaan kransseja ja muita joulukoristeita, seniorit myyvät joululeivonnaisia ja kyläyhdistys myy kylätuotteita (pipoja, kasseja ja joulukortteja). Kyläyhdistys pitää tapahtumassa puffettia ja myy arpoja. Tapahtumaa markkinoidaan koko Alajärven alueella.

Haluatko tulla myyjäksi tapahtumaan? Myytävät tuotteet voivat olla käsitöistä kirppistavaraan. Luoma-ahon kylän asukkaat voivat varata tapahtumaan myyntipöydän. Pöydistä ei peritä maksua. Pöytävaraukset Elinalle 044 5574667 tai elina.forsti@japo.fi.

Myyjiä otetaan tapahtumaan 10 kpl ilmoittautumisjärjestyksessä

Joulujuhla 12.12.2018 klo 18.00. Koko kylän yhteinen joulujuhla Luoma-ahon moduulikoululla. Juhlassa lauletaan yhdessä joululauluja ja 1.-2.-luokkalaisilla on juhlassa muutama pieni ohjelmanumero. Kahvitarjoilu.

Työpaja 13.12.2018 Yhteiskunnallinen yrittäjyys –hankkeen kanssa yhteinen työpajailta, jossa aiheena ”Sosiaalisten vaikutusten todentaminen, arviointi ja esiintuominen”. Tilaisuudessa kouluttajana Anne Bland. Tarkempi kellonaika ja paikka ilmoitetaan kyläyhdistyksen nettisivuilla ja Luoma-ahon kaupalla.