Kyläkirje 1/2021

Kyläkirje 1_2021.doc

Luoma-ahon kyläyhdistys haluaa kantaa kortensa kekoon, jotta Luoma-aholla olisi mukava asua, tehdä töitä ja harrastaa. Luoma-ahon kyläyhdistyksen jäsenenä mahdollistat oman kylän viihtyvyyden ja vetovoimaisuuden kehittämisen. Yhdistyksen jäsenet saavat alennuksia mm. kylätuotteista ja osallistumismaksuista. Maksamalla jäsenmaksun 31.5.2021 mennessä osallistut kylätuotteen arvontaan.

Luoma-ahon kyläyhdistys on vuosikokouksessaan 11.4.2021 päättänyt kyläyhdistyksen vuoden 2021 jäsenmaksuksi 15 € per henkilö (jäsenmaksu koskee yli 18-vuotiaita). Kyläkirjeen ohessa on tilisiirto, jolla jäsenmaksun voi maksaa. Samalla tilisiirrolla voi maksaa useamman henkilön maksun.

jäsenmaksu

Käytä viitenumeroa maksaessasi. Lämpimät kiitokset tuestasi jo etukäteen!

Luoma-ahon kyläyhdistyksen hallitus 2021:

Sirkka Rajala (pj)

0400 563 703

sirajal@japo.fi

Elina Försti (varapj)

044 557 4667 

elina.forsti@japo.fi                                                    

Soili Mäki (siht)

040 779 6569

soili.maki@alajarvi.fi

Hilkka Luoma-aho, Petri Luoma-aho, Teemu Mäntyniemi, Lotta Niemi, Virpi Turja ja Jaana Hiekkanen

Ajankohtaista:

Kylätalon liikuntavuoroja voit varata kylän nettisivujen kautta avautuvasta varauskalenterista osoitteessa www.luoma-aho.info tai suoraan kylätalon nrosta 044-2380663 (arkisin klo 10-15).

Järviseudun Rastin Suunnistuskerho 8-12 –vuotiaille starttasi kylätalolla 2.5.2021 klo 17.00 – 18.00. Vielä ehtii mukaan! Myös vanhemmat ovat tervetulleita kerhokerroille. Kerhoon voi tulla joko täysin ilman suunnistuskokemusta tai vähän suunnistusta kokeilleet. Kerhossa tutustutaan karttamerkkeihin, kompassin käyttöön sekä suunnistukseen lajina. Kerho on ilmainen eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Lisätietoja Kati Pokela / 044-3288635.

Kylässä aloitetaan WC-paperien myynti. Myynnissä on lisäksi talous- sekä leivinpapereita. Myynti tapahtuu toukokuussa ennakkomyyntinä ovelta ovelle. Tilatut tavarat voi saapumisviestin jälkeen maksaa ja hakea kylätalolta. Myös kotiinkuljetus järjestyy.

Luoma-ahon Pizzaperjantai järjestetään 14.5. 2021. Pizzoja voi varata kylätalon numerosta jo keskiviikkona 12.5. klo 10.00 – 15.00. Pizzat valmistetaan perjantaina aikavälillä 12.00 – 18.00 ja niitä on rajoitettu määrä.

Pizzavaihtoehdot ovat: 1. Pizza Bolognese salamilla ja 2. Pizza kinkku-ananas. Myös gluteenittomalla pohjalla. Haku kylätalolta tai sovitusti. Käteismaksu 10e/kpl. Yhteistyö Grilli-Pizzeria Kir-Si:n kanssa.

Kesäkahvila kylätalolla avautuu kesäkuussa. Kahvilan yhteydessä järjestetään vaihtuvia näyttelyitä. Aloitusajankohta tarkentuu myöhemmin, seuraa ilmoittelua somesta, eli Facebookin Luoma-aho –ryhmästä ja Instassa nimellä _62830_

MLL:n leikkikenttäkerho 3-10 –vuotiaille alkaa viikolla 23 ja pidetään koulun leikkikentällä perjantaisin klo 10.00 – 12.00. Kerho on ilmainen.

Uusien kyläpaitojen sekä –reppujen myynti käynnistyy pian! Mallikappaleita tulossa sovitettavaksi ja katsottavaksi kylätalolle. Seuraa tiedottelua!

Oletko yli 65-vuotias ja kaipaisit kotiapua? Maksullista Kotiapua tarjolla (15,00 € / tunti. Hinta sis. 24 % ALV) sisällä ja ulkona yli 65 -vuotiaille jäsenmaksun maksaneille kyläläisille. Ota yhteys kylätaloon (Marjukka Virtanen) nroon 044-2380663 klo 10.00- 15.00 välisenä aikana. Palvelusta saa kotitalousvähennyksen.

Kylätalon avajaisia juhlitaan heti, kun koronarajoitukset sen sallivat!

Tontti- ja asuntopörssi. Kyläyhdistyksen nettisivuille www.luoma-aho.info/palvelut/asuminen kootaan tietoa kylässä myynnissä olevista tonteista ja kiinteistöistä. Jos olet kiinnostunut ilmoittamaan tonttisi tai kiinteistösi pörssiin tai haluat vuokrata talosi, ota yhteyttä Jukka Joensuuhun 0400 369 130.

Ajankohtaista tietoa ja kuvia kylän elämästä löytyy nettisivujen (www.luoma-aho.info/kuvat) lisäksi myös Luoma-ahon Facebook-ryhmästä ja Instagramista nimellä _62830_

Toivomme, että kylällä olisi mukava yhdessä ideoimisen ja tekemisen meininki. Ota reippaasti yhteyttä kyläyhdistykseen ja tule mukaan toimintaan!